vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Ruim 3000 kilo illegaal vuurwerk onderschept

24 november 2012

DORDRECHT -  De politie onderschepte zaterdag 24 november in samenwerking met de Douane 3300 kilo illegaal vuurwerk. In totaal zijn vier verdachten aangehouden.

De Douane had informatie verkregen dat een transport met illegaal vuurwerk zaterdag richting regio Rotterdam zou komen. Het ging om twee bestelbusjes. Een van de busjes werd bij Dordrecht onderschept. Achter in de wagen lag 1800 kilo illegaal vuurwerk, voornamelijk zogenaamde flowerbeds. De bestuurder werd aangehouden.

Het andere busje reed door naar Rotterdam. In Beverwaard waren drie verdachten bezig 1500 kilo illegaal vuurwerk uit te laden. Ook hier ging het om flowerbeds. Het vuurwerk is vermoedelijk geproduceerd in Polen. In Rotterdam werden nog eens drie verdachten aangehouden.

Lees meer over:

vuurwerk politie illegaal busje
Deel dit bericht met je vrienden!