Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Herinneringsexpositie rond werk van overleden kunstenaar Albert Kruger

22 november 2012

DORDRECHT -  Albert Kruger, die op 18 augustus overleed, is niet vergeten. Kunstenaar krijgt van vrienden uit Dordrecht een expositie aangeboden ter herinnering. Aanstaande zaterdag is de opening. Meer gegevens over een bijzonder mens en bijzonder schilder:

,,Op 18 augustus overleed de Dordtse kunstenaar Albert Kruger. Ter nagedachtenis aan deze veelzijdige schilder is er een tentoonstelling van zijn schilderijen te zien. Betitelingen als abstract of figuratief is bij het werk van Albert Kruger niet op zijn plaats. Alle werken zijn geslaagde expressieve composities. Je kunt al je wilt in elk schilderij een verhaal lezen. Deze tentoonstelling heeft het karakter van een oeuvre-expositie. Het resultaat is te zien in de expositiehal Beelderdijkateliers, Noordendijk 173 A (inrit via de Groenedijk) Dordrecht. De expositie is van 24 november tot en met 1 december 2012 te bezichtigen van 13.00- 18.00 uur"

Voor meer informatie: Ellis Claessen 06 - 44149798.

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!