Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten diefstal fiets aangehouden

21 november 2012

DORDRECHT - Dinsdagmiddag 20 november hielden we twee fietsendieven aan nadat we een melding kregen van een getuige.

De getuige meldde zich dinsdagmiddag rond twee uur bij de meldkamer van de politie. Hij vertelde dat hij twee mannen een beige damesfiets had zien stelen bij het station. Een van de mannen was er op de fiets vandoor gegaan en de ander zou richting het station gelopen zijn.

In eerste instantie konden gealarmeerde politiemensen de verdachten niet meer vinden. Maar na contact met de getuige, die de verdachten weer in het oog kreeg, troffen ze de verdachten lopend aan in de omgeving van het Vogelplein. Zij waren in het bezit van een beige damesfiets en voldeden aan het signalement. De verdachten, een 20-jarige man uit Alkmaar en een 43-jarige Dordtenaar, werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Deel dit bericht met je vrienden!