Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Rinder Sekeris uit Dordrecht in directie van Nederlands Dagblad (ND)

15 november 2012

DORDRECHT - Rinder Sekeris (foto) uit Dordrecht gaat met Sjirk Kuijper vanaf 15 maart 2013 de tweehoofdige directie van het Nederlands Dagblad vormen. Zij volgen Peter Bergwerff op, die op die datum zijn taken als directeur en hoofdredacteur neerlegt.

Rinder Sekeris werkt al sinds 1998 bij het ND, aanvankelijk als politiek redacteur en sinds 2008 als adjunct-hoofdredacteur. Sekeris opereert de laatste jaren op het snijvlak van journalistiek en zakelijkheid en zet die activiteiten in zijn nieuwe functie voort. Hij was intensief betrokken bij de overgang van het ND op berliner formaat en heeft verder een belangrijke impuls gegeven aan de digitale productontwikkeling van de krant.

Deel dit bericht met je vrienden!