Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Twee mannen aangehouden na bedreiging en belediging van agenten

14 november 2012

DORDRECHT - Op maandagavond rond 21:30 uur hebben wij twee 21-jarige Dordtenaren aangehouden, omdat zij er van worden verdacht politieagenten te hebben bedreigd en beledigd. Het voorval vond plaats op het Vogelplein.

De agenten gingen naar het Vogelplein vanwege meldingen van overlast. Daar troffen zij een groepje jongeren, waar de twee mannen deel van uitmaakten. Een van de twee begon vrijwel meteen de agenten uit te schelden. Toen de agenten de 21-jarige aanhielden verzette hij zich. Ook bedreigde hij hen.

De andere, eveneens 21 jaar oude, man begon zich met de aanhouding te bemoeien en ook hij bedreigde en beledigde de agenten. Daarop hielden agenten ook deze verdachte aan. De twee zijn naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De 21-jarige die als eerste werd aangehouden zal worden voorgeleid voor de rechter commissaris. De verdachte die zich met de aanhouding bemoeide zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Lees meer over:

politie aanhouding bedreigd
Deel dit bericht met je vrienden!