Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Geslaagde sponsoravond bij hockey club Dordrecht DHMC

14 november 2012

DORDRECHT - In navolging van het succes van vorig jaar, was er dit jaar een succesvolle 2e editie. De DMHC sponsor avond 2012 viel wederom in de smaak bij de aanwezigen. Vooral voor de autoliefhebber was de locatie van dit jaar aantrekkelijk: Svenscar, Volvodealer en onderdeel van Amega Holding B.V.

Nadat iedereen elkaar een korte update heeft kunnen geven over de ontwikkelingen op allerlei gebied, begon na een half uur de opening van de avond.

Hans de Boer, van AA Lease, opende als eerste spreker met een betoog over het feit of participatie in ‘duurzaamheid in mobiliteit’ puur een wijze van overleven is, of daadwerkelijke betrokkenheid. “AA Lease kan een grote rol van betekenis spelen in het MVO-beleid van ondernemingen door het aanbieden van innovatieve oplossingen”, aldus de Boer.

De tweede spreker van de avond was Lex van der Hoek (Rabobank). Hij maakte duidelijk dat de Rabobank een duidelijk onderscheid maakt tussen  sponsoring en donaties.  Dat verschil zit in de te bereiken doelstellingen én in het feit dat voor een donatie geen tegenprestatie verlangd wordt.  Sponsoring heeft uitgesproken commerciële doelstellingen, vooral op het terrein van naamsbekendheid, imago en relatiemarketing. Donaties beogen vooral goodwill te kweken en betrokkenheid bij de maatschappij te laten zien.

Na de twee serieuze onderwerpen, was het tijd voor ontspanning. Jan-Pieter de Vlieger verzorgde met zijn bedrijf Frans van der Hoogen Wijnkopers een heerlijke wijnproeverij. Na een korte introductie besloot De Vlieger om de wijnen zelf te laten spreken en opende de proeverij.

Betsie de Heer, voorzitster van Hockey Club Dordrecht (DMHC) bedankte de sprekers en gaf een kort overzicht voor de sponsoren over de toekomstplannen van de hockeyclub; “De familieclub met ambities!”.

Kortom, een zeer geslaagde avond voor zowel de sponsoren als voor Hockey Club Dordrecht.

Lees meer over:

sponsor dmhc hockeyclub
Deel dit bericht met je vrienden!