Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Bibelot gesloten na dreiging

12 november 2012

DORDRECHT - Na een bedreiging heeft de politie een horecagelegenheid in Dordrecht gesloten. Op zaterdagavond 10 november 2012 kwam rond 22.30 uur een melding van een vechtpartij bij Bibelot op de Wijnstraat in Dordrecht. Daar bleek dat een 20-jarige vrouw uit Dordrecht verwondingen aan haar gezicht had opgelopen doordat ze geslagen was.

Hier had een groep van vier jongeren mee te maken. Beveiligers hielden een 19-jarige man tegen. Deze man is na verhoor weer vrijgelaten. De andere jongeren ontsnapten. Een van hen reed weg op een scooter en dreigde dat hij een vuurwapen ging halen en zou terugkomen. Het was niet duidelijk wie deze jongen was. Daarom besloten wij voor de veiligheid de horecagelegenheid te sluiten en ongeveer honderd bezoekers verlieten hierop de zaak.

Lees meer over:

bedreiging wijnstraat bibelot
Deel dit bericht met je vrienden!