Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Style 2 BE in oplage 120.000 exemplaren nieuw maandblad voor Drechtsteden

8 november 2012

DORDRECHT – Voor een proefperiode van vier maanden heeft Dordrecht een nieuw maandblad gekregen onder de naam: STYLE 2 BE. In het Ondernemingsplan wordt uiteindelijk uitgegaan van tien uitgaven per jaar.

Jack van Aken, een vertrouwde naam in de mediawereld, is de hoofd verkoper. Hij heeft in het verleden zijn sporen verdiend bij Dagblad De Dordtenaar, Rotterdams Dagblad en de Huis-aan-huis Bladen in de Drechtstreek.

Het maandblad noemt zich een regionaal life style blad en richt zich op de life style consument. Het blad is ook een podium voor de hotspots. Het wil ook gaan functioneren als programma blad voor de Drechtsteden.

Dordt Centraal - met Piet van Westen als directeur - verzorgt de bezorging.

In het blad wordt ook aandacht besteed aan de nieuwbouw van asutobedrijf AMES in Zwijndrecht, activiteiten van de ziekenhuizen en Cathy Kroon schrijft een rubriek.

Lees meer over:

maandblad jack van aken
Deel dit bericht met je vrienden!