Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe duurzaamheidsfabriek in het Leerpark

8 november 2012

DORDRECHT - In de spiksplinternieuwe Duurzaamheidsfabriek in het Leerpark werd op woensdag 7 november de eerste Dordtse Energiebesparingsmarkt gehouden. Het organiserende burgerplatform Duurzaamheid Dordrecht informeerde met dit speciale Duurzaamheidscafé zoveel mogelijk inwoners uit de Drechtsteden over mogelijkheden om hun energieverbruik terug te dringen.

Ruim twintig bedrijven uit deze regio toonden een scala aan producten: van duurzaam bouwen, vloerisolatie en vloerverwarming tot zonnepanelen zonder dakpannen. Verder vertelden bewoners welke maatregelen zij zelf hebben genomen. Een aantal sprekers en experts gingen in op wat je gezamenlijk in je buurt, wijk of stad kunt doen aan energiebesparing.

Bovendien konden mensen voor de eerste keer een kijkje nemen in de Duurzaamheidsfabriek van de duurzame architect Thomas Rau. Onderwijs, bedrijven en gemeente gaan hier vanaf begin volgend jaar samenwerken aan innovatieve duurzame toepassingen.
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!