Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Kerstijsbaan Dordrecht zet ijsbaan in de verkoop

6 november 2012

DORDRECHT - De Kerstijsbaan Dordrecht op het Scheffersplein lanceert dit jaar een nieuwe manier van sponsoring: crowdfunding. Deze winter kunnen mensen voor een paar tientjes hun eigen stukje ijs adopteren.

‘In deze tijden zien we dat het voor bedrijven lastiger wordt om dit soort evenementen te ondersteunen. Daarom zijn we extra trots en blij dat nog steeds zoveel Dordtse bedrijven de Kerstijsbaan sponsoren. Om het ook voor kleinere bedrijven en bezoekers mogelijk te maken iets voor de Kerstijsbaan te betekenen is het dit jaar mogelijk om voor 50 euro een stukje ijs te adopteren. Op deze ludieke manier willen we de Kerstijsbaan de uitstraling geven die het verdient en kunnen we extra acties en activiteiten mogelijk maken’, aldus Gerben Baaij van Dordrecht Marketing, de organisator van de Kerstijsbaan op het Scheffersplein.  

De actie bestaat uit de adoptie van vierkante ijsmeters. Voor de adoptie van iedere vierkante meter betaalt een bedrijf, familie of persoon 50 euro aan de Kerstijsbaan. In ruil hiervoor krijgt men per gesponsorde vierkante meter vier toegangskaartjes, vier schaatshuurkaartjes, een naamsvermelding op de website en een speciaal ‘Vrienden van de ijsbaan’-bord waarop alle verkochte ijsmeters te zien zijn. Bovendien wordt er een certificaat van echtheid aan de deelnemer overhandigd waarop staat welk stukje ijs precies is geadopteerd. Voor vijf deelnemers is een plekje gereserveerd om deel te nemen aan een schaatsclinic van wereldkampioene Barbara de Loor. Zij brengt een bezoek aan de Kerstijsbaan in het kader van de KPN Junior Schaatsclub, speciaal voor ijsfanaten tussen de 6 en 12 jaar. Als de gehele ijsbaan is ‘uitverkocht’ wordt er als klap op de vuurpijl een speciale avond voor alle ijsvrienden georganiseerd.  

Bedrijven en bezoekers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via kerstijsbaandordrecht.nl of via kerstijsbaan@dordrecht.nl. De Kerstijsbaan Dordrecht is van 14 december 2012 tot en met 6 januari 2013 weer te bezoeken op het Scheffersplein.

 

Deel dit bericht met je vrienden!