Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt na achtervolging vier verdachten beroving aan

4 november 2012

DORDRECHT -  Zaterdagavond 3 november heeft er een achtervolging plaatsgevonden na een beroving in het centrum van Dordrecht. Daarbij werd een iPad meegenomen. De vier verdachten, in de leeftijd van 16, 18, 19 en 20 jaar, gingen er na de beroving in een personenauto vandoor.

De politie zette meteen de achtervolging in via de A16, A4 en de A15 en kwam uiteindelijk tot stilstand bij een parkeergarage aan de Toscaweg in Hoogvliet. Tijdens de achtervolging werd de auto vanuit de lucht gevolgd door een politiehelicopter.
 
Twee inzittenden van de auto, een vrouw uit den Haag en een man uit Hoogvliet, konden meteen worden aangehouden. De twee andere inzittenden gingen er lopend vandoor. Agenten losten schoten en daarbij raakte niemand gewond. Een derde man uit Rotterdam kon in de directe omgeving worden aangehouden en de vierde man uit Hoogvliet werd in zijn eigen woning opgepakt. In de auto trof de politie de gestolen Iped aan. Het viertal is meegenomen naar het politiebureau.

Lees meer over:

A15 A16 centrum
Deel dit bericht met je vrienden!