Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoek getuigen van mishandeling

4 november 2012

DORDRECHT - De politie zoekt getugen van de mishandeling die op vrijdag 2 november in Dordrecht heeft plaatsgevonden.

Tussen 22.10 en 22.25 uur liep een jongeman met een vriend de ijshal aan de Fanny Blankers Koenweg aan de Sportboulevard in Dordrecht uit en werd kort daarna door een groepje van (minimaal) vijf jongens aangesproken.

Zonder aanleiding werd het slachtoffer plotseling van achter aangevallen en geschopt en geslagen. De man werd onder meer op zijn neus geraakt en hij liep de nodige kneuzingen en blauwe plekken op. De vriend werd met rust gelaten; hij kon door de overmacht zijn vriend niet te hulp komen. De twee wisten te ontkomen waarna het slachtoffer aangifte kon doen.

De polite zoekt getuigen va de mishandeling en vraagt hun contact op te nemen met de recherche in Dordrecht. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem naar 0800-7000 (gratis).

Deel dit bericht met je vrienden!