Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen van zedenincident

4 november 2012

DORDRECHT - De  politie komt graag in contact met getuigen van een zedenincident dat op 4 november in Dordrecht plaatsvond.

Rond 02.45 uur fietste een volwassen vrouw de Krispijnse tunnel uit, in de richting van de Van Baerlestraat. Eenmaal uit de tunnel werd de vrouw tegengehouden door een onbekende man die haar vervolgens onzedelijk betastte. De man liep hierna weg, de wijk Krispijn in. Van hem is alleen bekend dat hij een geruit vest met capuchon droeg.
 
De politie komt graag in contact met mensen die getuige van dit incident zijn geweest. Wie de aanranding heeft gezien of andere informatie heeft die leidt naar de dader, wordt gevraagd te bellen: 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000 (gratis).

Deel dit bericht met je vrienden!