Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht loot in KNVB beker wederom tegen AZ

3 november 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Gehoopt werd op ‘een kleintje’. Het werd ‘een grote’. Voor de volgende ronde van de KNVB Beker (1/8e finale) kwam AZ als tegenstander uit de koker tevoorschijn. Pas na het weekend zal bekend worden of deze wedstrijd op 18, 19 of 20 december gespeeld gaat worden. De winnaar plaatst zich voor de kwartfinale.

Vorig seizoen stuitte FC Dordrecht in de derde ronde op de voormalig landskampioen. De Almaarders wonnen 27 oktober 2011 na een spectaculaire wedstrijd pas na verlenging. Maher vonniste toen de 2-3. (zie ook link onder).

Loting 1/8e finale KNVB Beker:
Vitesse - ADO '20
FC Den Bosch - SC Cambuur
FC Dordrecht - AZ
FC Groningen - Ajax
Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
SC Heerenveen - Feyenoord
NAC Breda - Heracles Almelo
Rijnsburgse Boys - PSV 

Zie ook:

Lees meer over:

FC Dordrecht bekervoetbal
Deel dit bericht met je vrienden!