Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Met geweld van portemonnee beroofd

1 november 2012

DORDRECHT - Een 30-jarige man uit Dordrecht heeft aangifte gedaan van beroving. Volgens het slachtoffer liep hij op dinsdagmiddag 30 oktober 2012 over de Voorstraat in Dordrecht. Hij sprak daar met twee mannen en ging met hen een steegje in. Plotseling pakte een van de twee de portemonnee van de 30-jarige man. Op het moment dat de man hier wat van zei kreeg hij een klap op zijn kaak.

Er ontstond een gevecht. Uiteindelijk had de 30-jarige zijn portemonnee terug maar het geld namen de verdachten mee. Ze renden weg in de richting van het stadhuis. Van een van de verdachte weet de 30-jarige niets maar de andere was ongeveer 40 jaar, heeft blond haar en droeg een blauwe spijkerbroek. Getuigen die informatie hebben kunnen dit doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

 

 

 

Lees meer over:

beroving
Deel dit bericht met je vrienden!