zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Jac. Hogeweg eerste ambassadeur van de Hoop Dordrecht

27 oktober 2012

DORDRECHT -  Jac. (Koos) Hogeweg is aan de vooravond - DV - van zijn 82 ste verjaardag benoemd tot ambassadeur van stichting de Hoop ggz in Dordrecht. Dit blijkt uit een publicatie in de Hoop Nieuws. Hogeweg was rond 1975 één van de oprichters van de Hoop. Hij bekleedt nu geen officiële taken meer na 37 jaar, maar hij blijft wel nauw betrokken bij de Hoop. Daarom is het de eerste ambassadeur in de historie van de Hoop. ,,De Hoop heeft mijn leven verrijkt. De Hoop is nog steeds nodig om mensen te redden, die op de rand van de afgrond staan", aldus Hogeweg.

De Hoop laat bij de benoeming nog volgen, meneer Hogeweg te danken voor zijn onvermoeibare inzet. Koos Hogeweg is al twee keer koninklijk onderscheiden, was hoofd van de Dr. H. Colijnschool in Dordrecht, lang lid in de raad voor het CDA en ook over de grenzen actief.

Afbeelding bij nieuwsitem 'Jac. Hogeweg een actieve wereldburger'

Lees meer over:

de hoop Hogeweg
Deel dit bericht met je vrienden!