donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding rijksweg Dordrecht zorgt voor file

14 oktober 2012

DORDRECHT - Een aanrijding op de rijksweg A16 bij Dordrecht heeft voor file gezorgd. Het ongeval gebeurde in de richting Rotterdam net voor de afslag ’s-Gravendeel. Een 29-jarige automobilist uit België reed daar en zijn auto raakte de linkerzijde van de berm. Hierbij verloor de man de macht over zijn stuur en zijn auto raakte op de rijbaan een passerend voertuig. Hierin zat onder andere een 85-jarige vrouw uit Tilburg in haar rolstoel. Deze auto sloeg door de klap over de kop.

De vrouw raakte gewond en had een hoofdwond. Na de melding vloog ook direct de traumahelikopter naar het ongeval. Het letsel van de vrouw leek mee te vallen en een ambulance bracht haar voor behandeling naar een ziekenhuis in Dordrecht. De politie nam de 29-jarige automobilist uit België mee naar het bureau. Voor de hulpverlening was de rijksweg eerst helemaal afgesloten en later kon het verkeer doorrijden via een rijstrook.

Lees meer over:

aanrijding A16
Deel dit bericht met je vrienden!