zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Hockey Club Dordrecht plukt deze herfst de vruchten van het Jeugd Meerjaren Plan

9 oktober 2012

DORDRECHT - Jongens B1 van Hockey Club Dordrecht (DMHC) heeft afgelopen zaterdag, in een met 6 – 0 gewonnen wedstrijd tegen Spirit jongens B1, ongeslagen de TOP klasse van de KNHB Zuid-Holland bereikt.

Jongens B1 heeft al een aantal jaren een duidelijke missie en doel. Na de subtop te hebben bereikt in jongens D1, en een subtop kampioenschap in jongens C1, is dit resultaat het gevolg van een zorgvuldig jeugd meerjarenplan.

Jongens B1 heeft zich dit seizoen optimaal voorbereid, met oefenwedstrijden  tegen gerenommeerde hockeyteams als Warande, Breda en Push, een uitstekende trainingsopbouw en een geoliede organisatie rondom het team. Daarnaast heeft het schitterende nieuwe semi-waterveld van Hockey Club Dordrecht (DMHC) een grote rol gespeeld.

Dit alles heeft geleidt tot een voor Hockey Club Dordrecht (DMHC) uitstekend resultaat, een TOP klasse resultaat!

Maar niet alleen jongens B1 heeft uitstekend gepresteerd. Jongens D1 heeft verdiend de subtop klasse bereikt terwijl ook jongens D2, meisjes C3, meisjes C4 en dames 4 herfstkampioen zijn geworden.

Al met al een zeer succesvolle start van het seizoen en een voorbeeld voor de toekomstige talenten. Dit alles past uitstekend in de visie van de gemeente Dordrecht wat betreft ruimte voor topsport en talentontwikkeling. Hockey Club Dordrecht (DMHC)  geeft hiermee een verdere uitstraling aan het motto: “Presteren met plezier”.

Interesse om zelf (weer) hockey te gaan spelen? Er is nog veel ruimte voor groei, zowel bij de jeugd als bij de senioren (18+ ) en veteranen (30+). Neem een kijkje op onze website: www.dmhc.nl. Op de site vindt u onder het kopje lidmaatschap een aanmeldingsformulier.

Lees meer over:

dmhc topklasse van de knhb
Deel dit bericht met je vrienden!