donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Bestuurder aangehouden voor drugsbezit op A16

1 september 2012

DORDRECHT - Politieagenten hebben op vrijdagmiddag 31 augustus een auto gecontroleerd en troffen daarbij vermoedelijk harddrugs aan. De bestuurder werd aangehouden. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de bestuurder onderweg nog iets uit zijn auto had gegooid, hebben zij een onderzoek ingesteld op autosnelweg A16.

Politieagenten gaven de 51-jarige bestuurder uit Rotterdam een stopteken op de A16 ter hoogte van Dordrecht, omdat zijn auto niet verzekerd was. De 51-jarige reed door en vertoonde daarbij opvallend rijgedrag. De agenten konden de 51-jarige ter hoogte van de Zuidpunt staande houden. Toen de agenten de auto controleerden troffen zij ongeveer 300 gram vermoedelijk harddrugs aan.

De 51-jarige werd direct aangehouden. Omdat de man onderweg mogelijk iets uit de auto had gegooid volgde een onderzoek in de middenberm van de A16. Hiervoor werd in beide rijrichtingen een rijstrook afgesloten. Agenten vonden een klein pakketje van ongeveer 25 gram met vermoedelijk harddrugs. De politie onderzoekt of dit ook afkomstig is van 51-jarige automobilist. Hij wordt verhoord op het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

A16 harddrugs aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!