dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Aanhoudingen na ongeval rijksweg a16

26 augustus 2012

DORDRECHT - De politie heeft twee inzittenden van een auto aangehouden na een aanrijding. Op zondag 26 augustus 2012 rond 02.30 uur kwam de melding van de aanrijding op de rijksweg A16 in de richting van Rotterdam net voor de Drechttunnel. In eerste instantie leek het te gaan om een ongeval met meerdere voertuigen. Op de plek bleek dat het ging om twee auto’s. In het ene voertuig zat een 42-jarige vrouw uit Rotterdam met in ieder geval een hoofdwond.

Een stuk verder stond het andere voertuig. Omstanders vertelden de politie dat de twee inzittenden probeerden weg te lopen de berm in. Agenten hielden de twee mannen van 27 en 29 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Uit de blaastest bleek dat de twee een te hoog promillage hadden door alcoholgebruik. De politie zoekt uit wie van de twee de bestuurder was tijdens het ongeval.

Lees meer over:

A16
Deel dit bericht met je vrienden!