dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Gemeente en organisatie bekijken mogelijkheden Drechtstedenloop 2013

24 augustus 2012

DORDRECHT - Voor veel deelnemers kwam de afgelasting van de Drechtstedenloop dit jaar onverwacht. Het bestuur van het evenement dat 30 september 2012 plaats zou vinden, heeft besloten dat vanwege onoverkomelijke organisatorische redenen dit jaar de loop niet door kan gaan. 

Door te weinig aanmeldingen van vrijwilligers is de organisatie tot de conclusie gekomen dat er dit jaar geen editie georganiseerd kan worden die past bij de gestelde ambitie. Zowel de gemeente Dordrecht als de organisatie van de Drechtstedenloop betreuren dit. 
 
Er wordt geen incasso gepleegd bij de deelnemers die zich reeds hadden ingeschreven. Ook eventueel bestelde T-shirts zijn automatisch geannuleerd. 
 
De Drechtstedenloop, met start en finish in het stadshart van Dordrecht, is één van de meest aansprekende hardloopwedstrijden in de regio. De organisatie en de gemeente bekijken op korte termijn de mogelijkheden voor 2013 en de daarop volgende jaren en hopen hierover nog voor het einde van dit jaar duidelijkheid te kunnen geven. 

Lees meer over:

drechstedenloop
Deel dit bericht met je vrienden!