dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Eerste bijeenkomst Taskforce 'zzp-er in beeld'

24 augustus 2012

DORDRECHT - Woensdag 22 augustus vond de eerste bijeenkomst plaats van de taskforce zzp-er in beeld, met als doel vorm te geven aan de wensen van zzp-ers. Daarmee is opvolging gegeven aan de kick-off bijeenkomst die 14 juni jl. plaats vond.

De vijftien aanwezige zzp-ers die deel uitmaken van de taskforce werkten woensdag in het stadskantoor samen aan verschillende thema’s waaronder: bedrijfshuisvesting, social media, producten en diensten. 
De taskforce gaat verbinding aan met andere zzp-ers en grote bedrijven, deelt lokale kennis, helpt bij gebruik van social media en zoekt een manier om de informatie van aanwezige (flex) huisvesting te bundelen.
 
De gemeente Dordrecht telt ruim 7.100 zzp-ers. Reden voor de Kamer van Koophandel, MKB Nederland, DOV en de gemeente (Dordt Onderneemt) om een uniek project te starten: ‘zzp-er in beeld’. 
Met dit project ondersteunen zij ondernemers om hun wensen op het gebied van bedrijfsvoering en bedrijfshuisvesting te realiseren.
Eerder dit jaar vond er een onderzoek naar behoeften van ondernemers plaats onder zzp-ers in Dordrecht. 
Op donderdagavond 14 juni werden de uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd. Tijdens deze bijeenkomst gingen de initiatiefnemende partijen samen met ruim 90 ondernemers aan de slag om de ideeën en wensen om te zetten in haalbare plannen. Een van de concrete wensen van zzp-ers resulteerde in het oprichten van een taskforce voor en door zzp-ers in Dordrecht.
 
70% van de zzp'ers heeft niet tot nauwelijks contact met collega-zzp-ers. De taskforce brengt daar verandering in door verbinding met elkaar aan te gaan en zelf te organiseren. Een volgende bijeenkomst wordt in november georganiseerd door een van de zzp-ers.

Lees meer over:

zzp bijeenkomst
Deel dit bericht met je vrienden!