dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Verkeer van A16 richting centrum bij Laan der VN omgeleid

23 augustus 2012

DORDRECHT - Komend weekend vinden er asfaltwerkzaamheden plaats op de Laan der Verenigde Naties. Het kruispunt van het nieuwe gedeelte van de Laan der VN met de op- en afrit van de A16 krijgt een nieuwe laag asfalt. Vanwege deze werkzaamheden wordt het verkeer van de A16 richting het centrum van Dordrecht omgeleid. De omleiding geldt vanaf vrijdagavond 24 augustus 21.00 uur tot maandag 27 augustus 5.00 uur.

Verkeer van de A16 kan gewoon gebruik maken van de afrit, maar kan aan het einde van de afrit niet afslaan richting het centrum van Dordrecht. Het verkeer richting het centrum wordt omgeleid via de N3. De wijken Wielwijk, Crabbehof en Oud en Nieuw Krispijn zijn gewoon bereikbaar via de afrit van de A16 en de Laan der VN.
 
Verkeer vanuit het centrum van Dordrecht kan blijven gebruikmaken van de oprit richting Rotterdam. Maar voor het verkeer vanuit de wijken Wielwijk, Crabbehof en Oud en Nieuw Krispijn is de afslag van de Laan der VN naar de A16 richting Rotterdam afgesloten. Ook hier wordt het verkeer omgeleid via de N3.
 
Omleiding
Tijdens de werkzaamheden wordt een omleiding ingesteld. De omleiding is aangegeven met gele informatieborden langs de weg. U kunt de omleiding ook raadplegen op de website www.dordrecht.nl/laandervn.
 
Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden, de planning en de omleiding vindt u op de website www.dordrecht.nl/laandervn.

Deel dit bericht met je vrienden!