dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Inschrijving Reflex 7 geopend

23 augustus 2012

DRECHTSTEDEN- Multidisciplinair jongerenproject zoekt deelnemers

Het project Reflex is al zes edities lang een groot succes. Jongeren uit de Drechtsteden maken elk jaar in dit project onder begeleiding van bevlogen docenten een spetterende show. Deze shows worden vastgelegd op dvd; deze zijn verkrijgbaar bij de Popcentrale.

Jongeren kunnen zich vanaf heden aanmelden voor Reflex 7.

Reflex is een project voor jongeren uit de Drechtsteden van 16 tot 24 jaar. Er kan gekozen worden uit één van de volgende disciplines: MUZIEK, DANS, THEATER, MODE, VIDEO, DECOR en LICHT. Aanmelden kan via de website van Reflex: www.projectreflex.nl. Om deel te kunnen nemen betaal je maar € 10,-.

Vanaf zondag 23 september gaan de jongeren onder begeleiding van professionals aan de slag op de zondagmiddag (van 12:00 tot 16:00) in de Berckepoort of in de Popcentrale in Dordrecht. Het zijn bij elkaar twaalf bijeenkomsten, waarvan twee repetities in Bibelot. Uiteindelijk wordt de show op zaterdag 15 december in Bibelot opgevoerd met alles erop en eraan…en alles bedacht door de deelnemers!

Reflex is een productie van de Popcentrale en Bibelot in samenwerking met het Da Vinci College en wordt mede mogelijk gemaakt door Programma Cultuurparticipatie van de Drechtsteden en de Provincie Zuid-Holland, de Gemeente Dordrecht en de Popunie. Op de website www.projectreflex.nl is informatie over Reflex te vinden.

Lees meer over:

reflex
Deel dit bericht met je vrienden!