dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Twee aanhoudingen na steekincident

23 augustus 2012

DORDRECHT -De politie heeft twee mannen aangehouden nadat er een steekincident had plaatsgevonden op de Patersweg op dinsdagavond 21 augustus.

De twee mannen van 22 en 23 jaar uit Dordrecht zijn bekenden van elkaar en hadden al enige tijd onenigheid. Gisteravond kregen zij op straat ruzie waaruit een vechtpartij ontstond. De 22-jarige werd hierbij gestoken. Surveillerende agenten werden op straat aangesproken door omstanders en konden daardoor de 23-jarige verdachte direct aanhouden. De 22-jarige is met enkele verwondingen naar het ziekenhuis gebracht ter behandeling. Vanwege zijn betrokkenheid bij de vechtpartij werd hij later ook aangehouden. Vanmiddag is hij naar het politiebureau gebracht en daar ingesloten. De twee mannen worden daar verhoort.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Bent u getuigen geweest van de ruzie of de mishandeling op de Patersweg? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees meer over:

aangehouden patersweg
Deel dit bericht met je vrienden!