dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub Dordrecht organiseert Drechtstreden Trophy

22 augustus 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Voor de vierde keer op rij wordt bij Hockeyclub Dordrecht (DMHC) de Drechtstreden Trophy georganiseerd. Op 25 & 26 augustus strijden 14 teams om de beker voor het beste vrouwen of mannen team. Het tweedaags voorbereidingstoernooi is afgelopen jaren een groot succes geweest, en daarom zijn ook voor deze editie de verwachtingen hoog gespannen. Zeker nu er gebruik gemaakt kan worden van het nieuw aangelegde semi-waterveld dat officieel pas op 1 september a.s. wordt geopend.

Naast de sportieve inspanningen op het toernooi is er ook ruimte voor gezellige ontspanning. Op zaterdagmiddag zal er rond 15.00 een Thé Dansant starten. Een DJ zal op de terp een muzikale bijdrage leveren. Voor het feest op de terp zijn naast alle deelnemers alle senior- , jeugdleden, familie en vrienden van HC Dordrecht van harte welkom.

Tijdens de Thé Dansant zal er rond 18.00 uur een BBQ zijn voor deelnemers en scheidsrechters.

Op zondagmiddag om 17.00 vindt de prijsuitreikingplaats. Naast het beste heren en damesteam zal er ook een prijs zijn voor de beste speler en speelster van het toernooi.

Lees meer over:

toernooi hockey dhmc
Deel dit bericht met je vrienden!