dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Vier aanhoudingen wegens vernieling

22 augustus 2012

DORDRECHT - In de nacht van dinsdag op woensdag 22 augustus werd op De Waag een ruit van een portiekdeur vernield. Politieagenten konden vier verdachten aanhouden.

Een oplettende getuige belde de politie toen hij zag hoe door een groepje van vier jongeren de ruit vernield werd. Agenten gingen direct ter plaatse en konden de vier jongens van 17, 18 en 19 jaar oud in de omgeving aanhouden. Zij zijn op het politiebureau verhoord. Daarbij bleek dat een van de jongens, een 17-jarige Dordtenaar, verantwoordelijk was voor de vernieling. Hij moet naar Bureau Halt en zal ook de schade moeten vergoeden. De vier jongens zijn inmiddels in vrijheid gesteld.

Lees meer over:

de waag
Deel dit bericht met je vrienden!