dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe getuigenoproep misdrijf Horvathweg

20 augustus 2012

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag vond een zeer alerte visser de fiets van Sheriban Akpinar onder de Mathenesserbrug. Het rechercheteam heeft hiermee een cruciaal stukje van het onderzoek binnen. Ook hebben zij nu nieuwe vragen aan het publiek.

Een visser zat zaterdag onder de Mathenesserbrug langs het water de Schie, toen zij op de bodem een oranje fiets zag. De fiets lag niet ver vanaf de kant aan de Spangensekade. De vrouw wist dat de politie op zoek was naar een oranje Rabobankfiets in het onderzoek naar het misdrijf aan de Horvathweg en sprak politiemensen aan die op dat moment net voorbij kwamen.

Na onderzoek van de Forensische Opsporing bleek het inderdaad te gaan om de fiets van de 17-jarige Sehriban Akpinar. De fiets is meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Het rechercheteam heeft nu opnieuw een aantal belangrijke vragen aan het publiek.

- Wie heeft donderdag 9 augustus rond 19.00 uur één of meerdere personen, in de omgeving van de Mathenesserbrug, zien fietsen op de fiets van Sehriban?
- Wie heeft die avond rond hetzelfde tijdstip gezien dat één of meerdere personen een fiets in het water heeft/hebben gegooid?

Alle informatie die duidelijkheid kan geven over dit misdrijf blijft belangrijk. Tips kunnen doorgegeven worden via telefoonnummer 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Spreekt u liever met de CIE dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 06-43256013.

Voor alle informatie die tot nu toe is doorgeven aan het rechercheteam wil de politie graag iedereen bedanken.

Lees meer over:

mathenesserbrug
Deel dit bericht met je vrienden!