dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt 41-jarige man aan na steekincident in woning

20 augustus 2012

DORDRECHT - De politie heeft zondagochtend 19 augustus een 41-jarige man uit Dordrecht aangehouden na een steekincident in een woning in Dordrecht. Zaterdagavond 18 augustus vond in een woning aan de Colijnstraat een ruzie plaats tussen een 18-jarige man uit Rotterdam en de 41-jarige Dordtenaar.

De ruzie liep uit op een handgemeen, waarbij de man uit Dordrecht plots een mes pakte en de Rotterdammer diverse malen stak. Vervolgens ging hij er vandoor. De 18-jarige man liep meerdere verwondingen op, waar-voor hij zich in het ziekenhuis liet behandelen. Vervolgens kwam hij rond 23.30 uur naar het politiebu-reau om zijn verhaal te doen en aangifte te doen. De politie startte vervolgens een onderzoek en hield de 41-jarige man zondagochtend aan in zijn woning. De man is meegenomen naar het bureau waar hij is ingesloten voor verhoor.

Lees meer over:

aangehouden colijnstraat
Deel dit bericht met je vrienden!