dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Tweetal aangehouden voor diefstal koper uit schoolgebouw

20 augustus 2012

DORDRECHT -De politie heeft zaterdag middag 18 augustus twee 30-jarige mannen aangehouden voor diefstal van koper. Die middag kwam bij de meldkamer een melding binnen dat twee onbekenden over het hek van een school aan de Johan Willem Frisostraat waren geklommen.

Agenten gingen hierop poolshoogte nemen. Vervolgens troffen ze in het gebouw het tweetal aan dat bezig was koper weg te nemen. Ook werd bij het tweetal inbrekerswerktuig en een mes aangetroffen. Hierop is het tweetal direct aangehouden. Beide zijn meegenomen naar het bureau en daar ingesloten voor verhoor. Later die middag zijn ze heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op tegen hen.

Deel dit bericht met je vrienden!