dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw (74) in tuin bestolen van geld

19 augustus 2012

DORDRECHT - Een 74-jarige vrouw uit Dordrecht is vrijdagmiddag 17 augustus rond 17.30 uur in haar eigen tuin be-stolen van haar geld. De vrouw kwam thuis bij haar woning aan het Van Limburg Stirumplantsoen nadat ze boodschappen was gaan doen op het Van Oldenbarneveldplein.

Toen de vrouw thuis kwam, liep ze haar tuin in met bij zich haar portemonnee. Plots kwam een onbekende man over de schutting van de tuin gesprongen, pakte de portemonnee met daarin een groot geldbedrag en klom weer de schutting over. Vervolgens ging de man er op een fiets vandoor in de richting van de Hugo van Gijn-straat.

Een gewaarschuwde buurtbewoner belde de politie, maar deze trof de man niet meer aan.
De politie doet onderzoek naar het voorval en vraagt mensen die het incident hebben zien gebeuren of die de man herkennen of die middag hebben gezien, contact op te nemen via 0900-8844. Het signalement is als volgt: man, ongeveer 40 jaar, getint, 1.80-1.90m lang, opvallend lange voortanden, kort donker haar, wit shirt.

Lees meer over:

oldenbarneveldplein
Deel dit bericht met je vrienden!