Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht laat kansen liggen tegen Volendam

18 augustus 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen had één helft de schijn van een mooie avond. FC Dordrecht was, met name na de drinkpauze halverwege, heer en meester op de tropisch aanvoelende Krommedijk. Met soms fraai combinatiespel was het veel beter dan Volendam en de 1-0 halverwege was slechts een schrale afspiegeling van de verhoudingen en de kansen.

Na rust kantelde het beeld echter en kregen de bezoekers meer grip op het spel. Binnen vijf minuten lag de gelijkmaker van Tuyp achter doelman Warner Hahn en ruim een kwartier later frommelde Schilder zelfs de 1-2 op het scorebord. In de resterende tijd slaagde Dordt er ondanks de verbeten jacht niet meer in echt dichtbij een toch verdiend gelijkspel te komen.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!