dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Al fietsend tas gestolen

17 augustus 2012

DORDRECHT - Een jongeman van ongeveer 18/20 jaar heeft al fietsend een tas gestolen. Dat gebeurde op donderdag 17 augustus 2012 rond 16.50 uur. Een 58-jarige vrouw uit Dordrecht fietste door de tunnel onder de spoorlijn bij het station Dordrecht Zuid in de richting van Sterrenburg. Halverwege de tunnel kwam de verdachte voorbij en die had kans gezien de handtas van de vrouw uit de fietstas te pakken.

De vrouw ging achter de verdachte aan. Op het fietspad ter hoogte van de Oudendijk gooide de man nadat hij iets pakte uit de handtas deze weg. Hierna reed hij snel door in de richting van de Karel Lotsyweg. De verdachte had een zwarte damesfiets en droeg een lichtgrijs T-shirt en een donkere broek. Getuigen die informatie hebben kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!