maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt gevaarlijk rijgedrag en aanrijding A16

16 augustus 2012

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 10 augustus heeft een zilvergrijze BMW gevaarlijk rijgedrag gedrag vertoont op autosnelweg A16. Hierdoor is een aanrijding ontstaan, waarbij drie auto's betrokken waren. De politie onderzoekt deze aanrijding en is op zoek naar getuigen.

Omstreek 17:55 uur reed de zilvergrijze BMW op de A16 in de richting van Dordrecht, komende uit de richting van de Moerdijkbrug. Hij kleefde bij andere weggebruikers en haalde meerdere keren rechts in. Ook sneed hij een automobilist af, waardoor deze tegen de vangrail aankwam. Twee achteropkomende auto's raakte ook bij de aanrijding betrokken.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij. De zilvergrijze BMW stopte niet, maar reed door in de richting van Rotterdam, waarbij hij mogelijk ook over de vluchtstrook heeft gereden. De politie is op zoek naar deze auto, die linksachter een beschadiging had, en de bestuurder en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

A16 moerdijkbrug
Deel dit bericht met je vrienden!