dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Brand bij Peute papier recycling

16 augustus 2012

DORDRECHT - Op woensdagavond 15 augustus even na half zeven kreeg de brandweer Dordrecht een brandalarm binnen van Peute Papier Recycling aan de Veerplaat. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand.
 
Achter in de loods was de brand uitgebroken bij één van de transportbanden die vol met papier lag en dat verplaatste de rook. Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee. In totaal waren twee mensen lichtgewond geraakt.

Gelukkig werkte de sprinklerinstallatie goed en en sloeg de brand niet door naast de hal ernaast, die vol met papier lag.

De brandweer was nog enige uren bezig met het nablussen.

Foto: Pieter van den Berg
Tekst: Thymen Stolk

Deel dit bericht met je vrienden!