dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Man beroofd, politie zoekt getuigen

15 augustus 2012

DORDRECHT - Op het Achterom heeft in de nacht van maandag op dinsdag 14 augustus een beroving plaatsgevonden. Het 35-jarige slachtoffer is daarbij lichtgewond geraakt.

De 35-jarige man uit Dordrecht werd rond 02:00 uur aangesproken door een onbekende man. Hij ging voor hem staan en blokkeerde de weg voor de 35-jarige. Er ontstond een worsteling waarbij de 35-jarige enkele schaafwonden opliep. De onbekende man zag kans om er met de mobiele telefoon van het slachtoffer vandoor te gaan.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar deze beroving en zoekt getuigen. De verdachte betreft een donkergetinte man van ongeveer 190cm lang. Hij had donker krullend haar dat hij naar voren droeg en sprak met een accent. Tijdens het voorval droeg hij een blauwe trainingsjas met witte vlakken en een lichtgekleurde spijkerbroek.

Hij is vlak na het incident nog gezien op een zwarte "opoe-fiets" in de Krispijnsetunnel, fietsend in de richting van de wijk Krispijn. Kent u deze man of heeft u deze man gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

beroving achterom
Deel dit bericht met je vrienden!