dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Scooterrijder aangehouden

14 augustus 2012

DORDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag 14 augustus heeft de politie een 23-jarige scooterrijder aangehouden na een achtervolging.

Een politieagent zag de scooter met daarop de 23-jarige bestuurder en een passagier tijdens zijn surveillance rijden op de Krispijnseweg. Bij het zien van de motoragent ging de 23-jarige man uit Dordrecht er direct vandoor. De scooterrijder kwam in de Hoge Nieuwstraat ten val, waarbij vijf auto's beschadigd raakten.

De opzittenden renden weg. De bijrijder is niet meer aangetroffen. De 23-jarige bestuurder kon in de Venlostraat worden aangehouden. Hij is naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, maar zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Deel dit bericht met je vrienden!