dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Man raakt gewond bij aanrijding

11 augustus 2012

DORDRECHT - Op de Krispijnse weg heeft op vrijdagavond 10 augustus om 19:55 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij een 33-jarige man uit Dordrecht gewond is geraakt. De automobilist was doorgereden.

Het 33-jarige slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Ook een traumahelikopter heeft bijstand verleend. Politieagenten doen ter plaatse onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De auto die na de aanrijding is doorgereden werd later op de Nassauweg uitgebrand aangetroffen. Deze is door agenten in beslag genomen.

Bent u getuige geweest van de aanrijding of van de brand? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).

Bij de plaats van het ongeval kwamen veel mensen kijken. Tussen enkele toeschouwers ontstond een korte ruzie. Door adequaat optreden van agenten werd dit snel gesust.

Deel dit bericht met je vrienden!