dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Autokraker op heterdaad aangehouden

9 augustus 2012

DORDRECHT - Op de Frans Halsstraat hebben politieagenten een man aangehouden, omdat hij mogelijk probeerde in te breken in een auto.

Dankzij een alerte getuige die 112 belde kwam de politie de man op het spoor. Het incident vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag 9 augustus. De agenten waren zo snel ter plaatse dat de man, een 30-jarige Dordtenaar, geen kans had om iets buit te maken. Toen hij de politieagenten zag probeerde hij zich nog te verstoppen in de struiken naast de auto waar hij in had proberen te breken, maar de agenten hadden hem snel te pakken. Van de auto bleek een ruit ingeslagen te zijn. De 30-jarige is op het politiebureau ingesloten om te worden verhoord. Hij zit nog vast.

Lees meer over:

frans halsstraat aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!