Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

René van der Gijp verkoopt meer dan 200.000 exemplaren van zijn nieuwe boek

6 augustus 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De bekende Dodtenaar en voetbalanalist René van der Gijp staat op nummer 1 in de boeken top 40 met zijn boek "Gijp" en is momenteel dus het bestverkopende boek van Nederland. Het boek is een portret van René van der Gijp, dat is opgetekend door journalist Micel van Egmond. In dit boek staat een kleurrijke impressie van de meest bewogen periode in het bestaan van Van der Gijp, en wordt gaandeweg ook de andere kant van de ogenschijnlijk vrolijke voetbalanalist beschreven

Een jaar na zijn mentale inzinking schijnt dus weer de zon voor de oud-profvoetballer, die op 4 april 1961 in Dordrecht is geboren en daar nog altijd woont. Hij heeft het zelfs zo naar zijn zin in Dordrecht. dat hij liever thuis blijft dan op vakantie gaat. Want hij is erg gehecht aan zijn eigen televisie, bed, sauna en jacuzzi. En een paar weken geleden bezocht hij nog met zijn zoon de thuiswedstrijd van FC Dordrecht tegen Feyenoord.

Deel dit bericht met je vrienden!