Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint eenvoudig laatste oefenwedstrijd

6 augustus 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht besloot op zaterdag 4 augustus de voorbereiding met een 6-1 overwinning op Goes. De op het laatste moment georganiseerde oefenpartij behaalde niet de status "wedstrijd", daarvoor was de aanloop te plotseling geweest en de krachtverhouding te klein. In het zomerzonnetje was het vooral eenrichtingverkeer op het bijveld van het stadion. Het kansenfestival werd besloten met een half dozijn doelpunten.

Een week voor de aanvang van de competitie lijkt het geraamte van het elftal te staan, maar de de selectie is nog niet compleet. Gezien de nu al aanwezige kwaliteit kan de opening in Emmen komende vrijdag echter met vertrouwen tegemoet worden gezien.

Scoreverloop: 1-0 Mayele, 2-0 Molhoek, 3-0 Mayele, 4-0 Rijsdijk, 5-0 Veldwijk, 5-1 Demeza, 6-1 Mendes Rodrigues.

Opstelling FC Dordrecht: Hahn; Gielisse, Post, Lima, Amevor; Molhoek (Mendes Rodrigues), Alisic, Kousemaker (Potkamp), Rijsdijk; Veldwijk, Mayele (Curiel).

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!