dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Hennepkwekerij gevonden aan de Maxwellstraat

6 augustus 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - De politie heeft een hennepkwekerij gevonden met ongeveer 4.000 plantjes. De politie stelde op maandag 6 augustus 2012 rond 03.15 uur een onderzoek in bij een bedrijfspand aan de Maxwellstraat. In het pand waren twee ruimten ingericht als kwekerij. Verder lag er een hoeveelheid gebruikte potten. Het onderzoek van de politie begon nadat er een melding binnenkwam via Meld Misdaad Anoniem dat er mogelijk een kwekerij op dit adres zat.

In de buurt hielden agenten nog de twee inzittenden van een auto aan. Het gaat om twee mannen van 32 en 39 jaar. Van de eerste is geen woonplaats bekend en de tweede komt uit Rotterdam. De politie kijkt of zij betrokken zijn bij de kwekerij. De verdachte uit Rotterdam had geen geldig identiteitsbewijs bij zich.

Lees meer over:

hennepkwekerij maxwellstraat
Deel dit bericht met je vrienden!