dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Beroofd van portemonnee

6 augustus 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Een 30-jarige man uit Dordrecht is beroofd van zijn portemonnee. De man vertelde dat hij op zondagavond 5 augustus 2012 tegen 24.00 uur liep op de Brouwersdijk in Dordrecht in de buurt van de supermarkt. Twee mannen op fietsen spraken het slachtoffer aan. Hierna pakten ze hem vast en een dreigde met een mes.

De verdachten wilden de portemonnee hebben van de 30-jarige. Hij weigerde dat waarna een worsteling ontstond. Uiteindelijk lukten het de twee mannen de portemonnee te bemachtigen en zij gingen ervandoor richting het centrum. Getuigen die iets zagen van het incident en informatie hebben kunnen dit doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

beroving brouwersdijk
Deel dit bericht met je vrienden!