dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten met gestolen spullen aangehouden

6 augustus 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Agenten hebben twee mannen aangehouden die allerlei spullen bij zich hadden. Bij de politie kwam op zondag 5 augustus 2012 rond 04.00 uur een melding dat de twee liepen in de buurt van de Dubbeldamseweg Zuid in Dordrecht. Ze hadden een boodschappentas en televisie bij zich. De ene verdachte gooide nadat hij politiemensen zag snel de boodschappentas in de bosjes.

Enkele meters verder stond de televisie. De twee mannen waren buiten adem. In de tas zaten onder andere een digitale camera en een spelcomputer. De agenten hielden de mannen van 30 en 37 jaar uit Dordrecht aan. Een verklaarde dat ze hadden ingebroken in een woning in een zijstraat van de Reeweg Oost.

Lees meer over:

dubbeldamseweg reeweg oost
Deel dit bericht met je vrienden!