dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Bij controles wapens en drugs gevonden

6 augustus 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Bij de controle van twee auto’s zijn wapens en drugs gevonden. Agenten zetten op zaterdagavond 4 augustus 2012 een auto aan de kant op de Nieuwe Merwedeweg in Dordrecht. Hierin zaten twee mannen. Er lagen verschillende soorten drugs in de auto waaronder hasj en cocaïne. Ook vonden de agenten een mes en boksbeugel. Ze hielden de twee inzittenden, mannen van 23 jaar uit Dordrecht aan.

Over de rijksweg A16 zagen agenten rond 02.30 uur een auto met Frans kenteken en kapot achterlicht rijden. Hierin zaten drie personen. De 31-jarige bestuurder uit Frankrijk had vijf zakjes weed en wat hasj bij zich. In de kofferbak lagen een zelfgemaakt mes met twee snijkanten en een wapenstok en in het dashboardkastje lag een mes. De politiemensen hielden de 31-jarige man aan.

Lees meer over:

A16 drugs nieuwe merwedeweg
Deel dit bericht met je vrienden!