Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na mishandeling in café

4 augustus 2012

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 3 augustus een man aangehouden in de Voorstraat. Hij zou mogelijk twee andere mannen hebben mishandeld in een café aldaar.

Getuigen belden meteen de politie. Nadat de mishandeling had plaatsgevonden ging de verdachte, een 30-jarige Rotterdammer, naar buiten en stapte in een taxi, in de hoop zo weg te komen. Andere cafébezoekers staken daar een stokje voor en hielden de taxi tegen. Politieagenten, die snel ter plaatse waren, hebben de Rotterdammer aangehouden. Op het politiebureau is hij verhoord. De twee slachtoffer, van 23 en 24 uit Dordrecht, hebben aangifte gedaan. De 30-jarige verdachte zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Lees meer over:

aangehouden Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!