dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt poging tot brandstichting

2 augustus 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Een oplettende getuige zag in de nacht van dinsdag op woensdag 1 augustus twee jongens met een jerrycan bij een auto staan. Hij begon daarop lawaai te maken, waarop het tweetal er vandoor ging.

De twee jongens waren rond de 17 jaar en droegen donkere kleding. In ieder geval één van de twee droeg een pet. Zij zijn weggereden op een scooter. Het voorval vond plaats in de Jupiterlaan.

Politieagenten stelden ter plaatse een onderzoek in en vonden onder een geparkeerde auto een jerrycan gevuld met wat leek op benzine. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien, of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Wilt u een tip anoniem doorgeven, dan kan dat bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

Jupiterlaan
Deel dit bericht met je vrienden!