dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie treft hennepkwekerijen aan in Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht

2 augustus 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft op dinsdagmiddag 31 juli twee hennepkwekerijen aangetroffen. In beide gevallen werd een verdachte aangehouden.

In de Veststraat in Dordrecht werd een hennepkwekerij ontdekt na meldingen van stankoverlast. Politieagenten stelden een onderzoek in dat hen leidde naar de woning van een 28-jarige Dordtenaar. In zijn woning werd een hennepkwekerij gevonden van ongeveer 300 planten. De 28-jarige man werd aangehouden en de kwekerij ontmanteld.

In Hendrik-Ido-Ambacht werd een hennepkwekerij ontdekt naar aanleiding van een melding van een omwonende. Agenten troffen in de woning een man van 49 jaar uit Alblasserdam aan en een hennepkwekerij van ongeveer 470 planten. Ook deze man is aangehouden en de kwekerij ontmandeld.

De politie gaat niet uit van een verband. Beide verdachten werden na verhoor in vrijheid gesteld. Zij zullen zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Melden
Hennepkwekerijen vormen een groot risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Heeft u informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

hennepkwekerijen
Deel dit bericht met je vrienden!