Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Onderzoek mishandeling

30 juli 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - De politie onderzoekt een mishandeling die gebeurde in Dordrecht. Een 27-jarige man uit Dordrecht deed hiervan op zondag 29 juli 2012 aangifte. Het incident vond plaats op zaterdag 28 juli 2012 tussen 02.15 en 02.30 uur. Het slachtoffer liep op dat moment over de Weeskinderendijk in Dordrecht. Vanuit de richting van de Dokweg kwam een onbekende man aangelopen die aan het bellen was en hard sprak. De 27-jarige man maakte hier een opmerking over.

Vervolgens sloeg de verdachte hem verschillende keren in het gezicht en ging ervandoor richting de Weeskinderendijk Beneden of de Vlietweg. De verdachte is ongeveer 1.70 meter lang en heeft kort stekelig haar. Hij droeg een bruin T-shirt. Het slachtoffer had verwondingen aan zijn gezicht en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Getuigen die iets weten of gezien hebben kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

mishandeling dokweg
Deel dit bericht met je vrienden!