woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

SC Emma klaar voor nieuwe seizoen

30 juli 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT - Zondag ochtend 29 juli 11.00 uur was het dan weer zover, de voorlopige selectie van SC Emma 1 en 2 werkten gezamenlijk hun eerste training af van het seizoen 2012/2013.

Onder leiding van trainer Houssin El Jouhri en zijn assistent Gerard Laros stond de eerste training in het teken van een kennismaking, conditie training en partijvormen. De groep bestond deze ochtend uit 23 spelers waaronder enkele nieuwe gezichten en wat oude bekende die terug zijn op het oude nest binnen onze vereniging. Tijdens de partijvormen was te zien dat het voor velen nog een beetje onwennig aanvoelden.

Trainer Houssin El Jouhris hield zich vrij rustig en observeerde de gehele training. Met kleine aanwijzingen zal hij steeds nadrukkelijker aanwezig gaan zijn om de groep tot een geheel te smeden.

Opvallend was te zien dat er vandaag nog veel spelers afwezig waren door vakanties. Helaas is het niet meer van deze tijd dat de spelers rekening houden met de voorbereidingsperiode. Of zal het eraan liggen dat Houssin en Gerard ervoor hebben gekozen om een week eerder te beginnen?.

Na de eerste trainingsweken zal er een splitsing volgen en zullen de 1e en 2e selectie weer apart van elkaar gaan trainen. Opvallend was ook te zien dat er om 11.00 uur vele nieuwsgierige leden waren om de 1e training te aanschouwen.

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!